Na het Catshuis: morgen livestream webinar ‘De Nieuwe Woningmarkt’

Hoe moet het verder met onze heilige huisjes nu het Catshuisoverleg is mislukt? Onze woningmarkt staat stil en vertraagt onze economie. Steeds openlijker wordt er gesproken over het liberaliseren van de corporatiehuren en het beperken van de hypotheekrenteaftrek. 

Alles lijkt erop dat na decennia van achterstallig onderhoud onze woningmarkt toch echt gaat worden hervormd. Maar hoe? en waarom? en met welke gevolgen? Op woensdag 25 april gaat Dirk Brounen (TiasNimbas Business School) hierover in gesprek met Peter Boelhouwer (TU-Delft) en Taco van Hoek (Economisch Instituut voor de Bouw, EIB).

Dit livestream webinar start woensdag 25 april om 13:00 en biedt deelnemers gedurende de volle 30 minuten de kans om vragen te stellen en actief deel te nemen vanachter de eigen pc.

Deelname is geheel gratis en werkt eenvoudig door op woensdag 25 april HIER te klikken of stuur ons een email via vastgoedlab@tiasnimbas.edu en wij sturen u 15 minuten voor aanvang de weblink ter herinnering.

Schikt woensdag 25 april om 13:00 u niet? U kunt dit webinar nadien op uw gemak terugkijken via onze website www.vastgoedlab.nl .



Reacties


Laatste nieuws