Entre Deux wint NRW Marketingprijs en Bart Kuil nieuwe NRW-voorzitter

Twee berichten vandaag van de Nederlandse Raad van Winkelcentra(NRW). Allereerst maakt de NRW bekend dat het Maastrichtse winkelcentrum Entre Deux de NRW Marketingprijs 2012 heeft gewonnen. Daarnaast zal  Bart Kuil, directeur AM Real Estate Development, de voorzittershamer van NRW gaan hanteren.

Wij vermelden hieronder het (gedeeltelijke) juryrapport over de uitverkiezing en de achtergronden van de benoeming van Bart Kuil.

Juryrapport: De jury spreekt grote waardering uit voor zowel de transparante presentatie van deze inzending als voor het getoonde gevoel voor de stedelijke context. Met de ontwikkeling van deze krachtige branding is herkenning voor Entre Deux ontstaan. Opvallend, eigentijds en zodanig van vormgeving dat de stijl jaren mee kan. Excellente marketing passend bij het winkelen op het niveau van Entre Deux en Maastricht en bovenal bewijs dat investeren in marketing echt loont.

Winnaar Publieksprijs: Dit jaar kregen de ruim 500 gasten van het jaarcongres voor de eerste keer de gelegenheid om zelf een keuze te maken tussen de 4 finalisten. Met stemkastjes kon het publiek zijn eigen favoriet kiezen. Rosada Factory Outlet in Roosendaal is de trotse winnaar van de 1e NRW Publieksprijs.

Nieuwe voorzitter: Tijdens het 26e Jaarcongres van NRW (Nederlandse Raad van Winkelcentra) op 5 april 2012 is Bart Kuil (foto), directeur AM Real Estate Development benoemd tot nieuwe voorzitter van het Bestuur van NRW. Bart Kuil was sinds 2009 lid van de Raad van Toezicht van NRW en trad in 2011 toe tot het Bestuur.

Dit jaar traden af de heren Jan Willem Weissink, ceo Corio Nederland bv en Jos Sentel, directeur Third Place wegens het verstrijken van de bestuurstermijn, en de heer Jaap Blokhuis, ceo Redevco wegens verandering van werkkring. De heer Jan Willem Weissink MBA was sinds 2008 bestuurslid en sinds 2009 voorzitter van NRW. De heer Jos Sentel MA Msc was sinds 2008 bestuurslid van NRW en sinds 2010 voorzitter van de commissie Research & Educatie. De heer drs. Jaap Blokhuis was sinds 2009 lid van de Raad van Toezicht van NRW. 



Reacties


Laatste nieuws