Kogel door de kerk: TBI-ondernemingen van start met Parc Glorieux

Vorig jaar had Vastgoedjournaal een uitgebreid gesprek met de Synchroon-directie over de herontwikkeling van Parc Glorieux in Vught. Synchroon meldt vandaag dat nu het daadwerkelijke startsein is gegeven. Synchroon zal in samenwerking met Aannemingsbedrijf Nico de Bont uit Vught de restauratie en herbestemming van project Parc Glorieux in Vught gaan aanpakken.

Voormalig klooster Mariaoord te Vught, nu genaamd Parc Glorieux, heeft in 2001 de status van Rijksmonument verkregen. In 2006 is het gebouw verworven door Synchroon. Aannemingsbedrijf Nico de Bont is samen met zusterbedrijf Bouwbedrijf Hazenberg uit Vught verantwoordelijk voor de restauratie en uitbreiding van het gebouw. Zowel Synchroon, Nico de Bont als Hazenberg zijn dochterbedrijven van TBI Holdings B.V. uit Rotterdam.

Parc Glorieux krijgt een nieuw en duurzaam leven. In het bestaande gebouw worden 32 prachtige en karakteristieke appartementen gerealiseerd. Het omliggende landgoed grenst aan een monumentaal park dat de verbinding legt met het centrum van Vught. 



Reacties


Laatste nieuws