Reutelingsperger naar SynVest Fund Management

Michal Reutelingsperger (1977) is benoemd als  marketing manager bij participatiefondsaanbieder SynVest Fund Management BV.

Drs. Martin van Gooswilligen, commercieel directeur SynVest Fund Management: “Door de relatief sterke groei van SynVest, onder meer als gevolg van de goede resultaten van het SynVest RealEstate Fund (belegd vermogen circa € 110 miljoen), de introductie van het SynVest German RealEstate Fund en het succes van de Vastgoed Lijfrente, is er een groeiende behoefte aan ondersteuning van de commerciële activiteiten met een duidelijker positionering van Synvest Fund Management. Dit geldt off line, online en ten aanzien van de persoonlijke contacten met de beleggers. Michal zal hier een duidelijk bijdrage aan leveren”.

Reutelingsperger (1977) werkte na haar studie communicatie onder meer voor enkele populaire tv-programma’s. Vervolgens startte zij een eigen bedrijf, waarmee zij voor de zakelijke markt creatieve marketing- en communicatieconcepten ontwikkelde. Ook ontwikkelde zij de informatieve website treasury.nl. In 2009 was Michal werkzaam bij vastgoedbedrijf Charter Real Estate, met name op het gebied van marketing, communicatie en investor relations.

Lees ook: 

SynVest koopt nieuw verhuurd kantoor in Elst voor €1,26 mln

 
BELEGGINGEN
 
24-02-2012 (12:47)

Participatiefondsaanbieder SynVest RealEstate Fund NV heeft de beleggingsportefeuille uitgebreid met de aankoop van een kantoorpand aan de Industrieweg Oost te Elst. Dit nieuw opgeleverde kantoorpand is gelegen op bedrijfsterrein “De Aam” in het centrum van het Knooppunt Arnhem- Nijmegen (KAN) met een snelle verbinding naar de A-50 en A-15.

SynVest: ‘Deze crisis heeft ons ook veel goeds gebracht’

 
ARTIKELEN
 
21-11-2011 (07:09)

De markt voor niet-genoteerde vastgoedfondsen voor particuliere beleggers is de afgelopen twee jaar zwaar getroffen door de economische crisis. Diverse aanbieders van vastgoedcv’s,- maatschappen, en –obligaties hebben inmiddels het loodje moeten leggen. Toch zijn er ook partijen die er juist sterker uitkomen en zelfs van de crisis weten te profiteren. Zo’n partij is SynVest beleggingsfondsen uit Veenendaal. 



Reacties


Laatste nieuws