Internationale bankier Jeppe de Boer in directie OVG

Jeppe de Boer (43 jr) is per 1 februari aangesteld als Chief Investment Officer en lid van de Board van OVG Real Estate. Met de komst van Jeppe verwacht OVG de toegang tot  kapitaalmarkten te vergroten ten behoeve van haar internationale groeistrategie in duurzaam vastgoed.

Jeppe is een toonaangevende Europese vastgoed financiering professional en was Head of Real Estate Banking bij Renaissance Capital in Moskou. Voorheen was hij onder meer werkzaam als  Executive Director Real Estate Advisory bij Goldman Sachs. De verantwoordelijkheden van Jeppe de Boer bij OVG worden corporate finance, het opzetten van vastgoedfondsen en het aantrekken van kapitaal voor Europese groei.

Coen van Oostrom CEO OVG Real Estate: “Wij willen internationaal een leidende rol spelen in duurzaam vastgoed. Bij onze groeiambities past een meer geavanceerde financieringsstrategie. Daarom is de tijd rijp om een Chief Investment Officer aan te stellen. Er zijn diverse financieringscenario’s mogelijk, zo denken wij bijvoorbeeld aan het opzetten van een fondsenstructuur. Deze fondsen zouden zich kunnen richten op zowel nieuwbouw als op herontwikkeling van kantoren op toplocaties in Europa.”

 



Reacties


Laatste nieuws