Glaudemans benoemd tot Managing Partner bij Buck Consultants International

Josefien Glaudemans (40) wordt per 1 januari 2012 Managing Partner bij Buck Consultants International. Daar gaat zij de advisering uitbreiden aan bedrijven met (internationale) bedrijfshuisvestingsvraagstukken én de strategische ondersteuning van steden en regio’s in binnen- en buitenland m.b.t. hun vestigingsklimaat en promotiestrategie.

Glaudemans is al ruim 13 jaar verbonden aan Buck Consultants International. “In ons vastgoedwerk adviseren we eindgebruikers, projectontwikkelaars, beleggers en overheden. Het adviseren van eindgebruikers waar in Nederland en in Europa bedrijven het beste hun nieuwe kantoor, fabriek of distributiecentrum kunnen vestigen is een belangrijke kernactiviteit van Buck Consultants International. Dat is het terrein waarop Josefien al jarenlang actief is en nu ook een leidinggevende rol in gaat vervullen”, aldus drs. René Buck, directeur Buck Consultants International.

Buck Consultants International is een economisch-, vastgoed- en logistiek onderzoeks- en adviesbureau, met 60 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nijmegen. Daarnaast zijn er vestigingen in Den Haag, Brussel, Londen, Parijs, Milaan, Madrid, Frankfurt en Chicago. 



Reacties


Laatste nieuws