Unite lanceert nieuwe dienst tijdens Dag van de Vastgoedfinanciering

Unite lanceert nieuwe dienst tijdens Dag van de Vastgoedfinanciering

Unite, het softwarebedrijf dat adviseurs en geldverstrekkers ondersteunt bij het analyseren van vastgoedbeleggingen en het beheersen van risico's, heeft een nieuwe dienst gelanceerd. Tijdens een themasessie op de Dag van de Vastgoedfinanciering 2023 heeft Rob Hams, Partner en Financieringsspecialist, Unite+ officieel aangekondigd.

Unite+ biedt adviseurs en geldverstrekkers de mogelijkheid om expertise en administratieve ondersteuning in te schakelen bij financieringsaanvragen, zodat zij zich kunnen concentreren op het adviseren van hun klanten. Unite+ controleert bijzonderheden die kunnen leiden tot problemen bij de acceptatie, controleert de benodigde documenten voordat ze worden ingediend en dient de financieringsaanvraag in bij de geldverstrekker. Daarnaast monitort Unite+ de voortgang van de aanvraag en houden ze adviseurs proactief op de hoogte van elke stap in het proces.

"Met Unite+ kunnen vastgoedadviseurs en geldverstrekkers zich nog beter ondersteunen bij het afhandelen van financieringsaanvragen voor hun klanten", aldus Rob Hams van Unite. "We begrijpen dat het afhandelen van een financieringsaanvraag veel tijd en moeite kost, en daarom hebben we Unite+ ontwikkeld om deze taak uit handen te nemen en adviseurs te helpen zich te concentreren op wat ze het beste doen: het adviseren van hun klanten."

Unite is van mening dat vastgoedadviseurs en geldverstrekkers, door de inzet van Unite+, hun klanten een nog betere service kunnen bieden en de financieringsaanvraag sneller en efficiënter kunnen afhandelen.

In de gratis versie van Unite kan de adviseur nu ook eenvoudig analyserapporten opstellen die overzicht geven van wat de impact gaat zijn van Box 3, de voorgenomen middenhuur regelgeving en gewijzigde rentes. In Unite Pro kan de adviseur deze inzichten samen met de klant verwerken tot een strategisch plan.



Reacties


Laatste nieuws