Gennu: Nieuwe aanbieder van projectkeukens

Gennu: Nieuwe aanbieder van projectkeukens

Per 1 april 2023 hebben Eigenhuis Projecten en Nuva Projecten de handen ineen geslagen, en presenteren ze met trots hun nieuwe naam: Gennu. Met de fusie en de bijbehorende nieuwe merknaam versterkt het bedrijf zijn positie als totaalaanbieder van projectkeukens voor ontwikkelaars, corporaties en aannemers met een landelijke dekking.

Gennu is een passende samensmelting van de woorden Generaties van Nu, waarbij de levensfase van de consument met bijbehorende wensen en smaken centraal staat. Gennu is een nieuwe naam maar tegelijkertijd stevig geworteld. Vóór de krachtenbundeling was Nuva Projecten al ruim 20 jaar een grote speler in de zakelijke markt. Eigenhuis Projecten startte zelfs in 1996 al op deze markt, waarmee beiden de fundering voor de gezamenlijke toekomst legden. Samen bieden ze, inclusief hun jaren op de consumentenmarkt, ruim 70 jaar aan gezamenlijke keukenervaring. Met de uitgebreide kennis van verschillende generaties en van de projectkeukenbranche heeft Gennu voor ieder project dé beste keukenoplossing.

Gennu heeft zich gespecialiseerd in de specifieke kenmerken per generatie. Wat drijft vanuit generalistisch oogpunt de millennials? Wat vindt generatie Z belangrijk in zijn of haar woonomgeving? En op welke wijze en met welke communicatiemiddelen wenst een babyboomer benaderd te worden? Door deze verdiepingsslag weet Gennu als geen ander wat de behoeften zijn van iedere generatie ten opzichte van de woon-/keukenruimte en waaraan deze dient te voldoen om zich gelukkig en comfortabel te voelen.

Co-creatie met partners en eindgebruikers
Gennu biedt projectkeukens voor iedere generatie. Als sparringpartner helpt Gennu aannemers en projectontwikkelaars om samen tot het beste resultaat te komen. We willen hierbij waarde toevoegen door co-creatie. Vanaf het begin tot aan het einde van de ontwikkelingsfase van een (nieuwbouw)woning. Gennu is thuis in zowel huur- als koopprojecten. Afhankelijk van projectwensen zoals doelgroep, regio en segmentatie, koppelen we u aan een van onze locaties. Gennu heeft namelijk maar liefst 21 inspiratiestores verspreid door Nederland. In elke inspiratiestore staan een hoge servicegraad, de nieuwste trends, degelijke materialen, de verschillende generaties en hun wensen centraal.

Naast een prettig partnership met aannemers en ontwikkelaars, staat Gennu ook klaar voor de eindgebruiker van de keuken, de bewoner van het huis. Onze specialisten in de inspiratiestores bieden gedegen advies en informatie over de mogelijke keuzes. Ook komen we desgewenst bij hen thuis langs voor advies, of kunnen zij tijdens een private shopping avond in alle rust geholpen worden.

Gennu voor ieder project
Gennu is klaar voor de toekomst en staat garant voor kwaliteit, service en persoonlijke aandacht. Samen met Gennu zorgen we voor dé beste keukenoplossing voor ieder project. Kijk voor meer informatie en inspiratie op gennu.nl.



Reacties


Laatste nieuws