Oranje-Nassau Energie huurt 2.000 m² in UN Studio-gebouw Zuidas

Oranje-Nassau Energie huurt 2.000 m² op de zevende en een gedeelte van de achtste verdieping van het UN Studio-gebouw en tevens 32 parkeerplaatsen in de bijbehorende Mahler Parkeergarage aan de Amsterdamse Zuidas.

Het glazen kantoorgebouw gelegen op de hoek van de Gustav Mahlerlaan en de Parnassusweg is ontworpen door architectenbureau UN Studio uit Amsterdam. Het is het laatste gebouw dat is opgeleverd binnen het project Mahler4.

Oranje-Nassau Energie (ONE) is het grootste onafhankelijke particuliere Nederlandse exploratie- en productiebedrijf actief als operator in het Nederlandse deel van de Noordzee. Met de succesvolle overname van operator Cirrus Energy Corporation en de op handen zijnde overname van het gasveld Q16-FA van de NAM, is ONE sterk gegroeid en goed gepositioneerd om als operator meer acquisities te doen in het Zuid- en Centraal-Noordzeegebied.

Naast ONE huren ook CH Robinson en de Royal Bank of Scotland kantoorruimte in de toren. Over de resterende meters in het gebouw worden onderhandelingen gevoerd met diverse geïnteresseerde partijen.

Jones Lang LaSalle trad op voor de gebouweigenaar, Union Investment Real Estate GmbH uit Hamburg, een Duits beleggingsfonds. G&S Vastgoed vertegenwoordigde de ontwikkelingscombinatie Mahler4 die naast G&S Vastgoed bestaat uit ING Real Estate Development en ASR Vastgoedontwikkeling. DTZ Zadelhoff behartigde de belangen namens Oranje-Nassau Energie.



Reacties


Laatste nieuws