Vastgoedjournaal en FOI slaan handen ineen op onderwijsgebied en starten gelijk met twee masterclasses

Hoogwaardige opleidingen aanbieden die naadloos aansluiten op de praktijk van vastgoedprofessionals. Om dit te bereiken hebben Vastgoedjournaal en Financieel Opleidingsinstituut FOI de handen ineen geslagen. Zo zullen beide partijen speciale masterclasses gaan organiseren over actuele kwesties zoals gebiedsontwikkelingen, herfinancieringen en solvabiliteitsbeoordelingen van huurders.

Directeur John Kerkhoven van Vastgoedjournaal merkt dat er bij zijn lezers behoefte is aan inhoudelijke verdieping. “De ontwikkelingen in het vastgoed volgen elkaar in een razend tempo op. De bedrijfstak is continu in beweging. Het is zaak om hier goed op in te spelen. Met gerichte masterclasses kan dat.” In FOI vond hij een partner met een berg aan ervaring in de financiële wereld.

“Doelgericht, op maat en to the point dat past bij FOI”, zegt directeur Klaas Kroot van FOI. Vastgoed is al jarenlang een belangrijk aandachtspunt van deze financieel expert. “Er spelen grote belangen en geldstromen zijn niet altijd even doorzichtig. Optimale kennis is hierdoor van cruciaal belang. Dat kan het verschil maken tussen winst en verlies. Zeker in deze tijd van economische tegenwind.”

De samenwerking tussen de twee bedrijven krijgt vorm op de veelbezochte website www.vastgoedjournaal.nl. Naast het laatste vastgoednieuws en research vinden de bezoekers hier vanaf 1 augustus 2011 ook informatie over de nieuwste masterclasses. “Je moet dan denken aan een masterclass over o.a. gebiedsontwikkeling, Basel III, de (her-)financieringsmarkt en het beoordelen van de solvabiliteit van de huurder”, legt Klaas Kroot uit. Beide bedrijven zien de samenwerking als een mooie kans. “Het is een goede manier om nog beter in te spelen op de behoeften van iedereen die betrokken is bij vastgoed.”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Vastgoed Journaal en FOI: info@vastgoedjournaal.nl of info@foi.nl. U kunt uiteraard ook bellen: 023-8223971 (Vastgoed Journaal) of 013-5385120 (FOI)


PROGRAMMA VOOR DE KOMENDE MAANDEN:

- Masterclass ‘Beoordeling solvabiliteit van de huurder’

-
Masterclass ‘De herfinancieringsmarkt & beïnvloeding van rentetarieven banken’

 



Reacties


Laatste nieuws