EDGE gaat samenwerking met Mitsui Fudosan voor tweede ontwikkeling in Londen

De site in Shoreditch, Londen, is de eerste aankoop van de nieuw opgezette joint venture tussen Mitsui Fudosan U.K. Ltd. (“Mitsui Fudosan UK"), de Europese tak van de toonaangevende Japanse vastgoedontwikkelaar Mitsui Fudosan, en innovatieve ontwikkelaar EDGE.

Het partnerschap moet leiden tot een nieuw gebouw dat volledig voldoet aan de hoogste ESG-eisen wat betreft duurzaamheid en welzijn. De ontwikkeling integreert slimme technologie, innovatief design en het gebruik van herwonnen materialen conform het Klimaatakkoord van Parijs en zaldaarmee de toon zetten voor een nieuwe generatie duurzame gebouwen.

“We kijken er naar uit om samen met onze partner EDGE een innovatief, best-in-class gebouw te mogen ontwikkelen, waarmee wij kunnen inspelen op de groeiende vraag naar gebouwen die leidend zijn op het gebied van duurzaamheid en welzijn van de toekomstige gebruikers.” Tomoo Nakamura, Managing Director van Mitsui Fudosan UK.

“We kunnen niet wachten om onze positie in het Verenigd Koninkrijk verder uit te bouwen dankzij deze partnership met Mitsui Fudosan. We delen een visie om de stedelijke omgeving te verbeteren met gezondere, slimmere en duurzamere gebouwen. Deze ontwikkeling zal daar een toonaangevend voorbeeld van zijn.” Fons van Dorst, Managing Director UK bij EDGE



Reacties


Laatste nieuws