Marc Peters specialiseert zich als bedrijfsmakelaar

Makelaar Marc Peters richt zich voortaan op bedrijfsmatig onroerend goed voor de Noordelijke Maasvallei. Marc heeft in de 25 jaar dat hij actief is in zowel de woning- als bedrijfsmakelaardij, een aanzienlijke naamsbekendheid, goede reputatie en ruime ervaring opgebouwd. Hij heeft nu gekozen om zich verder te specialiseren in het bedrijfsmatig onroerend goed, omdat hij zich daar nog meer in kan onderscheiden en hiermee veel kan betekenen voor zijn relaties. Vanaf heden opereert hij onder Marc Peters bedrijfsmakelaar.

Door deze specialisatie, uitgebreide kennis van de regio Noordelijk Maasvallei (Land van Cuijk + Maasduinen), brede netwerk, jarenlange ervaring en zijn persoonlijke benadering onderscheidt Marc Peters zich als bedrijfsmakelaar in deze regio.

Verkoop, aankoop, ver(huur) en taxaties van bedrijfsonroerend goed zijn de disciplines die Marc Peters als bedrijfsmakelaar uitvoert. Zijn relaties ervaren o.a. zijn hoge mate van advisering als een meerwaarde. Meer informatie is te vinden op www.marcpetersbedrijfsmakelaar.nl.



Reacties


Laatste nieuws