Synchroon organiseert bouwfestiviteit in project Droomweide

Ontwikkelaar Synchroon organiseert morgen op 22 juni een bouwfestiviteit voor de toekomstige bewoners en direct betrokkenen van deelplan 3 in project Droomweide te Bodegraven.

Midden in het Groene Hart, aan de rand van Bodegraven ligt Droomweide, het eerste deelgebied van de nieuwe woonwijk Weideveld. In totaal worden hier circa 240 woningen gerealiseerd. Het gaat om een gevarieerd aanbod van appartementen, eengezinswoningen, geschakelde woningen, twee-onder-één kapwoningen en vrijstaande villa's. Deelplan 3 bestaat uit 24 koopwoningen en 20 sociale koop- en huurwoningen. Alle 24 koopwoningen zijn inmiddels verkocht. De oplevering staat gepland voor eerste kwartaal 2012

Synchroon heeft de heer H. Vroomen, wethouder van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, bereid gevonden om 22 juni om 16.00 uur de officiële handeling te verrichten. De heer Vroomen heeft onder andere bouwzaken in zijn portefeuille.

Eerder heeft Synchroon in samenwerking met de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, projecten Bodelolaan en Phoenix gerealiseerd. Meer informatie over project Droomweide is HIER te vinden.



Reacties


Laatste nieuws