Taxateur en makelaar Robert Soffree over 'zijn' Rotterdam

De VJ Special over Rotterdam staat online! Een aantal vastgoedprofessionals vertellen waarom het zo'n bijzondere stad is en wat er momenteel gebeurt op het gebied van wonen en werken. Ook taxateur en makelaar Robert Soffree, zelf geboren Ridderkerker, maar houdt sinds 1 juni 2019 kantoor, in een architectonisch Rotterdams icoon, de voormalige Van Nelle fabriek.

Het is de variatie in de woningen die Soffree taxeert wat hem zo aantrekt in Rotterdam. “Het komt vaak voor dat ik de dag begin met de opname van een appartement van ca. 45 m2, een uur later in een herenhuis van ca. 200 m2 en weer een uur later sta ik op een bouwkavel. Bij elke afspraak ontmoet ik andere mensen. Dit alles maakt mijn werk variërend en uitdagend. Een stad als Rotterdam heeft veel te bieden, in een dorp is dit toch minder. Vandaar de keuze voor deze stad”, vertelt hij.

Onderscheidend
Als VJ hem vraagt hoe hij zich als relatief nieuwe speler op de markt zich onderscheidt van andere taxateurs en aankoopmakelaars antwoordt Soffree: “Ik streef ernaar om 'er te zijn voor mijn klanten', met deskundigheid en snelheid. Ik werk alleen, een klant heeft dus ook maar één aanspreekpunt. Wanneer hij of zij belt met een vraag weet ik gelijk waarover het gaat. Omdat ik dagelijks in deze regio werkzaam ben, ben ik goed op hoogte van de vastgoedmogelijkheden in Rotterdam en omgeving. Ik blijf up-to-date door bijscholing en volg alle ontwikkelingen op de voet. Daarnaast ben ik NVM taxateur en -makelaar en beschik daardoor over veel data.”

Lees hier het hele interview dat VJ had met Robert Soffree of één van de andere interviews uit de VJ Special over Rotterdam.



Reacties


Laatste nieuws