FUNCTIE: Senior projectleider Conceptontwikkeling Vastgoed

stichting ‘s Heeren Loo Zorggroep 
Berkenweg 11 
3818 LA  Amersfoort 

Functie omschrijving

‘s Heeren Loo zoekt in Amersfoort:
Senior projectleider Conceptontwikkeling Vastgoed
32-36 uur

‘s Heeren Loo biedt excellente zorg aan meer dan 8.500 cliënten met een verstandelijke beperking. De afdeling vastgoed zorgt in een dynamische zorgomgeving voor 1.000 gebouwen en meerdere terreinen. Een sterk beïnvloedende factor hierbij zijn het fundamenteel wijzigende vergoedingensysteem en de regelgeving binnen de gehandicaptenzorg.

Binnen het nieuw vastgestelde meerjarenvastgoedkader werken circa 45 vastgoedprofessionals intensief samen met de Zorg om de vastgoedportefeuille in lijn te brengen met de cliëntwensen en de bedrijfsmatige randvoorwaarden.

Wie zijn wij?
De kernactiviteiten van de afdeling vastgoed van ’s Heeren Loo Zorggroep richten zich op het beheren, renoveren en ontwikkelen van het vastgoed dat door de cliënten van ‘s Heeren Loo Zorggroep bewoond wordt. Deze activiteiten leiden tot het kopen & verkopen, huren & verhuren en bouwen & verbouwen van woningen en voorzieningen ten behoeve van dagbesteding en kantoren.

‘s Heeren Loo werkt vanuit de visie dat elk mens uniek is en zich wil ontwikkelen om nieuwe ervaringen op te doen. ‘s Heeren Loo ondersteunt hierbij vanuit een cliëntvolgende houding. We zijn betrokken bij ons werk, de cliënten en hun sociale omgeving. Wij vinden het van belang dat cliënten deel uit maken van een inspirerende omgeving, die recht doet aan hun diversiteit aan zorgvragen en behoefte aan ontmoeting. Kortom: gewone vragen zijn ook bijzondere vragen!

Wat vragen wij?

Wij vragen een senior projectleider voor 32 tot 36 uur, vanuit de standplaats Amersfoort.

Je beschikt over een hbo-opleiding in het vakgebied vastgoedontwikkeling en/ of bedrijfskunde.

Je hebt kennis en ervaring (5 – 10 jaar) als projectleider in het (zorg)vastgoed.

Je beschikt bovendien over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?
Salaris is conform cao Gehandicaptenzorg in functieschaal (FWG) 65 en wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding. 's Heeren Loo beloont niet alleen in salaris. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien in je eigen ontwikkeling. Daarom investeren we in relevante scholing en opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren

Opmerkingen
Als dé geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we soms wat langer door.

We hebben ook een vacature voor medior projectleider; V17.0466

Enthousiast?
Solliciteer dan uiterlijk 22 mei 2017 via het online sollicitatieformulier.

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met secretariaat Vastgoed, op telefoonnummer 088-0371503. Of kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.sheerenloo.nl.

Deze vacature doorsturen?
Ken je iemand die zou passen op deze vacature, stuur hem dan direct door via Tip-a-Friend.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijk gebleken geschiktheid genieten interne kandidaten voorkeur. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.



Reacties


Laatste nieuws