FUNCTIE: Vastgoedacquisiteur (fulltime)

Lidl Nederland 
Havenstraat 71 
1271 AD Huizen 
06-12643990 

Lidl is een van de snelst groeiende supermarktketens Nederland op dit moment. Om deze groei voor elkaar te krijgen heeft Lidl een eigen vastgoed afdeling, deze afdeling is continu op zoek naar nieuwe locaties voor winkels, maar verzorgt ook de plannen, ontwikkeling en bouw van bijvoorbeeld een nieuw distributiecentrum. Zo wordt er op dit moment het duurzaamste distributiecentrum van Nederland gebouwd in Waddinxveen en worden filialen inmiddels gebouwd volgens de hoogste certificering op het gebied duurzaamheid. Kortom, Lidl Vastgoed is een enorm belangrijke schakel voor de groei van Lidl en is aan het groeien.

Functie omschrijving

• Als Aankoper van Vastgoed ben jij een echte netwerker met de handen uit de mouwen. Je hebt gesprekken met makelaars in jouw werkgebied die het jou gunnen om de nieuwste geruchten en plannen over interessante locaties te vertellen. Maar ook een bezoek aan het gemeentehuis en bewonersverenigingen om mee te denken over bouwbestemmingen en stadsontwikkeling behoort tot een van de taken.
• Binnen jouw werkgebied weet jij exact welke filialen moeten worden gerenoveerd, omgebouwd of worden uitgebreid en waar groeipotentie ligt voor nieuwe locaties.
• Je bent niet bang zijn om vies te worden als je een braakliggend terrein bezoekt om te achterhalen of het een goede locatie is voor een nieuw te bouwen filiaal of terug te deinzen van een middagje in de auto rondrijden om nieuwe (bouw)plaatsen te spotten.
• Je werkt nauw samen met collega’s uit de regio’s en van het hoofdkantoor. Samen bepaal je de behoefte aan nieuwe winkels op basis van vooronderzoek zoals omzetverwachting, concurrentie-, bereikbaarheid- en haalbaarheidsanalyses. Zodra de plannen zijn goedgekeurd start de periode van onderhandelen, plannen en ontwerpen. Ook hierin werk je samen met collega’s en heb jij de overtuigende kracht om omwonenden en belanghebbenden enthousiast te maken over de plannen.
• Ieder filiaal dat eenmaal staat is echt jouw verdienste en ben jij super trots op, niet te lang, want het volgende project is alweer van start.

Jouw profiel
• Minimaal HBO niveau en vanaf 5 jaar werkervaring. Je weet hoe de vastgoedmarkt in elkaar zit en staat stevig in je schoenen om alleen te kunnen opereren om de juiste netwerken aan te boren en op tijd de juiste collega’s aan te laten haken.
• Je schakelt met gemak met verschillende mensen, van medewerkers op de bouwplaats tot aan directie en alles wat er tussen zit. Je moet er tegen kunnen dat geen enkele dag hetzelfde is.
• Aangeboren interesse naar groeikansen zijn zeer wenselijk net als probleemoplossend vermogen en een resultaatgericht karakter.
• Heb je kennis van de retail- of detailhandel, dan heb je een streepje voor.

Arbeidsvoorwaarden
• Een groeiende organisatie met een sterke bouw- en vastgoed afdeling waarbij groei en optimalisatie van het winkelbestand centraal staan.
• Een functie waarin je blijvend en tastbaar resultaat van je werk ziet, weinig zitvlees ontwikkelt en voortdurend voor nieuwe uitdagingen wordt gesteld.
• Goede arbeidsvoorwaarden, met een marktconform salaris en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen.

Solliciteren
We zien jouw sollicitatie via deze link graag tegemoet! Voor eventuele vragen neem contact op met onze recruiter Lotte van den Berg: 06-12643990/035-5286575.

Ontmoet Lidl Vastgoed op Provada, de vastgoedbeurs van het jaar op 30, 31 mei t/m 1 juni aanstaande. Maak kennis met toekomstige collega’s en ontdek welke innovaties Lidl Vastgoed ontwikkelt.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Huizen, Aankoper, Vastgoed Specialist.



Reacties


Laatste nieuws