Projectmanager Realisatie (met kennis van BIM, LEAN en ketenintegratie)

Solid Recruitment | Specialisten in Vastgoedprofessionals 
Rotterdam Airportplein 34 
3045AP 
010-2450011 
Website 

Namens een ambitieuze, vernieuwende en zeer actieve ontwikkelingsmaatschappij zijn wij actief met de werving van een Projectmanager Realisatie. Onze opdrachtgever ontwikkelt voor eigen rekening en risico projecten met betrekking tot wonen, werken en winkelen en doet dit op een innovatieve en vooruitstrevende wijze. In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle aspecten van het uitvoeringsproces van (woning)ontwikkelingstrajecten, met behulp van BIM, LEAN en ketenintegratie.

Functie omschrijving

– Een afgeronde bouw- of vastgoedkundige opleiding op HBO- of academisch niveau.
– Toepasbare kennis van BIM, LEAN en Ketenintegratie is een absolute vereiste.
– Ruime ervaring met de realisatie van residentiele vastgoedprojecten.
– Minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
– Gedegen bouwtechnische kennis en vaardigheden.
– Persoonlijke kenmerken: zelfstandig, commercieel, gedreven, nauwkeurig, flexibel, teamplayer en communicatief & sociaal vaardig.

Solliciteren

Solid Recruitment is hét toonaangevende werving & selectiebureau actief in de vastgoedsector. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van vastgoedprofessionals met een opleiding op met name HBO- en academisch niveau.

Je wordt vriendelijk verzocht jouw sollicitatie te richten aan Jaron Bollegraaf van Solid Recruitment (bollegraaf@solid-recruitment.nl). Ook voor vragen of een extra toelichting kunt u (telefonisch) contact opnemen met Jaron Bollegraaf op 010-2450011 of 06-43038333.

Solid Recruitment | Specialisten in vastgoedprofessionals | Commercieel | Technisch | Financieel | Juridisch



Reacties


Laatste nieuws