FUNCTIE: Projectmanager Investeringen

Woonplus Schiedam 
Valeriusstraat 3 
3122 AM Schiedam 
(010) 204 53 10 
Website 

Woonplus Schiedam is een maatschappelijk betrokken vastgoedonderneming. We beheren en ontwikkelen een mix van woningtypen in verschillende prijsklassen en leveren woondiensten waarmee we inspelen op de behoeften en woonwensen van onze klanten. Werken bij Woonplus betekent werken met een plus. Samen met ca. 110 enthousiaste collega’s werk je dagelijks aan het welzijn van een stad waarin ruim 75.000 Schiedammers wonen, werken en ontspannen. Een grote plus is ook dat je binnen onze organisatie op meerdere gebieden de kans krijgt om te groeien, bijvoorbeeld door het volgen van gerichte opleidingen.

Functie omschrijving

Als Projectmanager Investeringen draag je bij aan het realiseren van een vitale vastgoedportefeuille. Dat doe je door op aangeven van de Vastgoedstrateeg onderdelen uit de investeringsopgave te vertalen in een concreet en haalbaar project en dit project vervolgens tot uitvoering te brengen. In de initiatieffase van een project analyseer je de relevante informatie en weeg je oplossingsrichtingen adequaat af. Daarbij neem je de uitgangspunten en kaders vanuit het Ondernemingsplan, de streefportefeuille, het investeringsstatuut, het huurbeleid, de referentiekwaliteit en andere beleidsstukken in acht en benut je de speelruimte optimaal. Je weet een goede balans te vinden tussen sturing geven aan het project, voortgang behouden en het creëren van draagvlak bij interne en externe belanghouders.

Jouw profiel
Je beschikt over een HBO-opleiding, aangevuld met minstens vijf jaar relevante werkervaring. Je hebt gedegen bouwkundige kennis. Voor deze functie is het belangrijk dat je over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden beschikt, en probleemoplossend en stressbestendig bent ingesteld. Daarnaast ben je sterk in samenwerking. De investeringsopgave van Woonplus Schiedam omvat een flink programma renovatie en woningverbetering. Om die reden zoeken wij een collega die ‘expert’ is op dat gebied en affiniteit heeft met duurzaamheid.

Arbeidsvoorwaarden

Allereerst een uitdagende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Deze functie is ingedeeld in schaal K (€ 3.926,- tot € 5.034,-). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Daarnaast bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder ouderschapsverlof, studiemogelijkheden en een sportvergoeding. Aanstelling vindt plaats op basis van een jaarcontract.

Solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Jeanine van der Pijl, manager Vastgoed, (010) 204 53 10.

Solliciteer online via de onderstaande link.

Klik hier voor het sollicitatieformulier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Schiedam, Projectleider investeringen, Vastgoed specialist.



Reacties


Laatste nieuws