Verweij in dienst bij Buck Consultants International

Per 1 november 2010 treedt Kees Verweij (43) in dienst bij Buck Consultants International als principal consultant goederenvervoer & logistiek. Verweij zal zich bij BCI bezighouden met ketensamenwerking, goederenvervoerbeleid en de relatie tussen mainports en achterlandregio's.

"Kees is een duidelijke versterking voor ons logistieke team. Hij heeft een gedegen onder-zoeksbasis, een brede logistieke expertise en een groot netwerk", aldus René Buck, directeur Buck Consultants International. Verweij zelf: "Bij Buck Consultants International vind ik de ideale combinatie tussen strategische verkenningen en concreet advies voor bedrijven en overheden. De goede reputatie en internationale oriëntatie van Buck Consultants International spreken mij erg aan". Tot voor kort werkte Verweij als Groepsleider Logistiek bij TNO. Hij blijft zijn column in het Vakblad Logistiek (al meer dan 5 jaar) continueren.

Buck Consultants International is een economisch-, logistiek- en vastgoedonderzoeks- en adviesbureau met 65 medewerkers en vestigingen in Nijmegen, Den Haag, Brussel, Frankfurt, Parijs, Milaan, Madrid en New York.

René Buck is onlangs door Vastgoedjournaal gekozen tot de beste netwerker binnen de vastgoedsector, klik HIER voor meer informatie.



Reacties


Laatste nieuws