DTZ Zadelhoff wint 2010 award van Valad

Vastgoed investment manager Valad Property Group heeft afgelopen vrijdag de Broker of the Year Award uitgereikt aan vastgoedadviseur DTZ Zadelhoff.Met deze Award geeft Valad uitdrukking aan het belang dat zij als organisatie hecht aan de samenwerking met haar makelaars. De Award vormt een onderdeel van de jaarlijkse (internationale) beoordeling met als doel voor alle objecten in de portefeuille de best mogelijke makelaars teams samen te stellen.

Marcel Hoekstra nam namens het Agency Industrial team van DTZ Zadelhoff in Amsterdam de Award in ontvangst. "De award is toegekend op basis van kennis van de Valad portefeuille, proactiviteit, hands-on approach evenals het aantal verrichte transacties", legt Mark McLaughlin, Managing Director Valad Benelux, uit. "Het DTZ Zadelhoff Agency Industrial team heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan een deel van onze portefeuille. De creatieve oplossingen, uitgebreide kennis van de gebruikersmarkt en het inspelen op de hoge eisen die huurders stellen, hebben bijgedragen aan de goede resultaten. Wij hebben ondervonden dat intensief samenwerken met onze makelaars in deze markt cruciaal is om succesvol te zijn."

Cuno van Steenhoven, voorzitter Dagelijks Bestuur DTZ Zadelhoff: "Een geweldige beloning voor ons bedrijfsruimte team in Amsterdam en een bewijs dat wij ook in minder makkelijke marktomstandigheden ons kunnen onderscheiden van onze collegamakelaars. Wij hopen de samenwerking met Valad Property Group ook op andere vlakken verder te kunnen intensiveren."

Valad Europe heeft in het boekjaar 2009/2010 meer dan 1 miljoen m2 aan bedrijfsruimte verhuurd via ca. 1,500 transacties. Dit komt neer op een gemiddeld zo'n 30 transacties per week.

 

 

 



Reacties


Laatste nieuws