Ontwikkelaars kopen 6700 m2 grond in A'foort

De ontwikkelaars Reggestede Invest en De Brug Vastgoed hebben circa 6700m² grond gekocht gelegen aan de Amsterdamseweg 39/ 39A te Amersfoort. Het verkochte staat plaatselijk bekend als "De Vestingh". Het betreft de percelen grond gelegen naast het voormalige hoofdkantoor van Van Hoogevest te Amersfoort die gedeeltelijk in gebruik waren bij Van Hoogevest Beheer.

In een eerder stadium is door voornoemde ontwikkelaars eveneens het belendende perceel ter grootte van circa 4.000 m² verworven. Koper is voornemens op de locatie een commerciële ontwikkeling te realiseren (bedrijfsruimten en showroomruimten) over meerdere bouwlagen.

Voornoemde verkoop maakt onderdeel uit van de boedel van het faillissement van Van Hoogevest. Holland Realty Partners heeft de verkoop georganiseerd en begeleid via een openbare verkoopprocedure in opdracht van de curatoren in het Van Hoogevest faillissement, Johan Westerhof (Holland van Gijzen) en Louis de Boef (Boers advocaten). Koper werd in beide transacties geadviseerd door Heebing Vastgoed.



Reacties


Laatste nieuws