Regus komt stijgende vraag A'dam tegemoet

De flexibele kantooraanbieder Regus heeft een nieuwe Amsterdamse vestiging geopend: Regus Amsterdam Singel. De opening van het nieuwe business centre speelt in op de toenemende vraag naar de door Regus aangeboden diensten als gevolg van de geleidelijke economische groei in Nederland.

De investering in een nieuw business centre past bij het toenemend zelfvertrouwen binnen het Nederlandse bedrijfsleven. De economische monitor van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) eind juli laat zien dat er drie kwartalen achter elkaar sprake is geweest van groei. Daarnaast is het consumentenvertrouwen toegenomen, is er een betere stemming onder zakelijke dienstverleners en is de productie gegroeid. "Het herstel is langzaam maar gestaag en laat zien dat het vertrouwen terugkeert na de wereldwijde economische crisis. De meer optimistische stemming is te zien in het aantal aanvragen dat wij krijgen. Dat aantal is sterk toegenomen ten opzichte van vorig jaar", zegt Eduard Schaepman, algemeen directeur van Regus Benelux.

Het business centre Regus Amsterdam Singel ligt in het centrum van Amsterdam, dichtbij het Centraal Station en zo'n 15 minuten van Schiphol International Airport. Er is een beveiligde parkeergarage die 24 uur per dag toegankelijk is. Het centre biedt een prettige, goed bereikbare en veilige omgeving om te werken. "Nu de economische omstandigheden verbeteren, denken wij dat onze combinatie van flexibele diensten en producten ondernemingen kan helpen om optimaal te profiteren van het economische herstel. Amsterdam is daarnaast bijzonder goed gelegen en een ideale springplank naar de rest van Europa. We stellen met onze centres bedrijven in staat om nieuwe markten te betreden en te onderzoeken, zonder enorme kosten te maken", aldus Schaepman.

 



Reacties


Laatste nieuws