Ministeries belonen oplossingen voor onderkant woningmarkt

Tot volgende week 17 september 2010 kunnen bedrijven voor de vijfde en laatste keer hun woonprojecten indienen voor de Zilveren Woonladder. De Zilveren Woonladder is een door de ministeries VROM en VWS uigeloofde prijsvraag voor woonvormen die niet tot de reguliere woningmarkt horen.

Dit jaar gaat de prijs, waarmee een bedrag van € 10.000 gepaard is, naar een sterk woonproject dat de afgelopen jaren duurzame oplossingen heeft geboden aan bewoners aan de onderkant van de woonladder. Sinds 2006 reiken de minister voor Wonen, Wijken en Integratie en de Minister van Volksgezondheid Welzijn en Sport tezamen de prijs ‘De Zilveren Woonladder' uit.

Het thema van 2010 is ‘Onbeperkt houdbaar!'. Het gaat om vruchtbare en houdbare vormen van samenwerkingen en oplossingen op het gebied van maatschappelijke opvang. Projecten moeten aantoonbaar ten minste 3 jaar in exploitatie zijn, een ontwikkeling in resultaten laten zien en ook toekomstperspectief hebben. De Zilveren Woonladder 2010 wordt 16 november tijdens de conferentie ‘Wonen in de backyard" uitgereikt.

Organisaties kunnen hun projecten indienen tot vrijdag 17 september 2010. Criteria, informatie en indienformulieren staan op: www.laaglandadvies.nl onder het kopje innovatieprogramma's.



Reacties


Laatste nieuws