Vermeeren wordt directeur Wereldhave Nederland

Volgende week, op 13 september 2010 treedt Hans Vermeeren (39) in dienst van Wereldhave als directeur Wereldhave Nederland, verantwoordelijk voor de Nederlandse vastgoedportefeuille van Wereldhave. Hans Vermeeren beschikt over ruime ervaring: hij heeft van 2000 tot 2010 gewerkt bij Unibail- Rodamco, de laatste drie jaren in de functie van Directeur Unibail-Rodamco Nederland.

Wereldhave heeft eerder dit jaar de Nederlandse portefeuille substantieel uitgebreid met de aankoop van vijf winkelcentra voor € 260 mln. De totale winkelcentrumportefeuille in Nederland heeft nu een omvang van € 475 mln. Huurgroei door middel van actief winkelcentrummanagement en renovatie en uitbreiding van winkelcentra zijn de kerntaken van de Nederlandse organisatie.

Naast de benoeming van Hans Vermeeren tot landendirecteur zal het management van de Nederlandse organisatie worden versterkt met een nog aan te trekken Hoofd Ontwikkeling en een Hoofd Commercialisatie. De huidige landendirecteur van Wereldhave Nederland, Edwin van de Woestijne, blijft als Hoofd Shopping Centre Management verantwoordelijk voor het beheer van de Nederlandse winkelcentrum-portefeuille. Hij rapporteert aan Hans Vermeeren.



Reacties


Laatste nieuws