Velo Vastgoed verhuurt in Heerenveen aan Groot Lemmer

In Nijehaske (Heerenveen) heeft Velo Vastgoed 4000 m² bedrijfsruimte, 5000 m² verhard buitenterrein en circa 466 m² kantoorruimte met een parkeerterrein verhuurd aan Groot Lemmer B.V. voor een periode van 5 jaar. DTZ Zadelhoff adviseerde de verhuurder, Velo Vastgoed B.V., tijdens deze transactie. Er is nog 5.800 m² bedrijfsruimte beschikbaar in dit gebouw.

Groot Lemmer is in 1920 opgericht in Amsterdam. Het bedrijf is toonaangevend in Europa met constructies voor onder meer bruggen, galerijen en balkons. Ook verzorgt Groot Lemmer de import, bewerking en levering van (hard)houtproducten.

Vanwege de toenemende vraag verhuisde Groot Lemmer begin jaren zestig naar het Friese Lemmer. Daar kocht de onderneming drie hectare watergebonden industrieterrein aan het IJsselmeer en bebouwde dit met een kantoor, nieuwe zagerij en een bewerkingsloods voor (hard)houten constructies als sluisdeuren en steigers.

In oktober maakt het bedrijf de volgende stap en verhuist het naar een grootschalig en zeer representatief bedrijfsgebouw aan de Innovatielaan 9 in Nijehaske. Dit object is circa 10 jaar geleden gerealiseerd en bestaat uit een bedrijfsruimte van circa 10.000 m² en een kantoorruimte van circa 466 m². Het gebouw is op dit moment deels in gebruik bij HLM Special Products B.V. Dit bedrijf ontwerpt, ontwikkelt en produceert carrosserie voor trailers en trucks en is gespecialiseerd in carrosserieën voor gekoeld goederenvervoer. Groot Lemmer B.V. en HLM Special Products B.V. gaan beide hun bedrijfsactiviteiten uitvoeren in dit gebouw.

Voor meer huuraanbod in Heerenveen, klik HIER.



Reacties


Laatste nieuws