Waarom twitter voor vastgoedprofessionals een must is

Social Media is niet weg te denken. Ook Building Business, het platform voor de woningmarkt-professional, begeeft zich op diverse social media kanalen. Sinds januari van dit jaar zijn wij de content stroom aan het opschroeven. De redactie is uitgebreid en wij produceren meer content en die moet gelezen worden.

Bent u zelf geen actieve twitteraar? U kunt ons ook volgen via Facebook, Google+ en LinkedIn.

Wees de eerste
Eigenlijk zijn wij allemaal trendwatchers. Nieuws wordt gespot en direct het wereld wijde web in gepusht. Hier draagt Building Business aan bij door bericht te doen van relevante en opmerkelijke ontwikkelingen. Wanneer u ons volgt krijgt u als één van de eerste professionals het laatste nieuws op uw tijdlijn of in uw mailbox.

Naast het vinden en controleren van nieuws bieden wij onze eigen gecreëerde content aan. Denkt u aan een interview met topmannen en vrouwen uit de vastgoedsector, opinie stukken door onze hoofdredacteur maar ook nieuws dat een discussie-golf te weeg brengt. Aan u de mogelijkheid om deze berichten te delen of met ons in discussie te gaan.

Leren participeren
Er zijn binnen onze branche toch nog een aantal influencers die geen gebruik maken van social media. Een gemiste kans want deze groep krijgt het nieuws later en via via. Hierdoor ontstaat er mogelijk ruis in de berichtgeving maar ook is het bericht in nieuwswaarde gedaald, het is tenslotte al oud. Daarnaast kunnen deze influencers bepalen waar de markt over praat. Bent u ook zo’n autoriteit? Maak daar dan gebruik van.

Dus wees niet koppig en leer participeren. U hoeft niet met uw telefoon als extensie van uw lichaam te leven. Maar automatisch op de hoogte gehouden worden van relevant nieuws uit de woningmarkt is toch een bepaalde vorm van luxe. Wanneer was de laatste keer dat u verschillende corporatie blaadjes door nam en werkelijk iets nieuws zag? Juist, dat is erg lang geleden want alles gebeurt online.

Dus wilt u niets meer missen? Volg ons op Twitter / Facebook / Google+ en LinkedIn.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Reacties


Laatste nieuws