Megadeal 2theloo en Shell

De internationale toiletwinkelketen 2theloo heeft met multinational Shell een nieuwe overeenkomst gesloten met als doelstelling de reeds gestarte samenwerking wereldwijd uit te rollen. In 2011 werden de eerste 2theloo toiletten als proef bij Shell stations in de Nederland en Hongarije geïmplementeerd. 

Al snel bleek dit een succesvolle samenwerking welke resulteerde in inmiddels ruim 100 aantrekkelijke en hygiënische toiletwinkels bij Shell snelwegstations in België, Duitsland, Polen, Slowakije en Tsjechië met op de planning verdere uitbreiding in het komend jaar.

Toilet verbeteringsprojecten

Klaas Mantel, General Manager Global Convenience Retail, Shell International: "2theloo en Shell zijn in 2012 een eerste overeenkomst aangegaan. We hebben door de jaren heen verscheidene toilet verbeteringsprojecten geïmplementeerd en de innovatieve start-up 2theloo sloot het best aan bij onze visie om onze klanten het beste te bieden. In een korte periode bleek 2theloo in staat bij ruim 100 vestigingen, in zeven verschillende landen, hun concept te implementeren. Mede door de snelle uitbreiding maar bovenal door de zeer positieve feedback van onze klanten over dit verbeteringsproject hebben wij een globale overeenkomst getekend met 2theloo."

Almar Holtz, CEO 2theloo, reageert: ‘’Deze wereldwijde overeenkomst versterkt ons strategisch partnership met Shell en bevestigt dat onze proefperiode met vlag en wimpel is geslaagd. Wij zijn dan ook bijzonder trots om dit partnership met een van de grootste spelers in de fuel industrie voort te zetten en zullen ons toewijden aan een succesvolle verdere samenwerking.’’ 

Marktleider

Door deze wereldwijde overeenkomst met Shell en de eerder afgesloten overeenkomsten met onder andere Roca, SCA en Investeringsmaatschappij Avedon Capital Partners, is de basis gelegd om de positie van marktleider wereldwijd op gebied van publieke toiletten te verwerven.



Reacties


Laatste nieuws