Nieuwe huurders voor MAB winkelcentrum Terwijde

Nadat MAB Development vorige maand meldde dat zij Aldi en Bon Art als nieuwe huurders voor haar winkelontwikkeling Terwijde in Utrecht heeft weten aan te trekken, is het nu de beurt aan kapper Hizi Hair en een gezondheidswinkel.

Kapper Hizi Hair en gezondheidswinkel ‘De Weegschaal’ gaan respectievelijk ca. 85 m2en 130 m2 in het nieuwe winkelcentrum aanhuren, dat op dit moment wordt gebouwd. Het wijkwinkelcentrum opent naar verwachting begin november dit jaar haar deuren.

Hizi Hair en De Weegschaal zijn beide een welkome toevoeging in het toch al brede aanbod van Winkelcentrum Terwijde. Naast de discount-supermarkt Aldi en de twee full service-supermarkten Albert Heijn en Vomar Voordeelmarkt is overeenstemming bereikt met diverse andere partijen, zoals Slagerij Oostveen, Bakkerij Neplenbroek, Boekhankel Kees, Banierhuis, Bon Art Optiek en Cafetaria de Driehoek. Ook de landelijke ketens Kruidvat en Etos hebben hun handtekening reeds gezet. De komende weken zullen naar verwachting diverse verhuurtransacties in verschillende branches worden afgerond.

Het winkelcentrum, met een oppervlakte van bijna 13.000 m2, telt straks ongeveer 40 winkels, 236 woningen en ruim 700 gratis parkeerplaatsen voor de consument.



Reacties


Laatste nieuws