Van de hoofdredacteur: Building Business lanceert nieuwswebsite voor bouw!

Met trots introduceert Building Business de nieuwste bron voor de bouw. Het team van Building Business heeft een nieuwe website ontwikkelt voor de bouwsector! Nieuws en achtergronden uit alle hoeken van de bouwsector, gemaakt door onze professionele redactie met jarenlange ervaring, verschijnen voortaan dagelijks op Building Business Bouw! Neem snel een kijkje, door op de blauwe 'bouw' button bovenaan deze pagina te klikken of via deze link

U kent Building Business als autoriteit op gebied van volkshuisvesting, vastgoed en ruimtelijke ordening. Al 15 jaar lang houden wij u op de hoogte van alle grote bewegingen en trends in deze sector door middel van achtergrondverhalen, interviews, nieuwsartikelen, columns en analyses. 

Ook in de wereld van bouw kent Building Business al jarenlang haar weg. De grote tendensen en ontwikkelingen zijn altijd een vast onderwerp van aandacht geweest bij onze redactie. Vanuit de markt merkten wij echter dat er ook een levendige behoefte is aan specifieker en gedetailleerde nieuws en achtergronden over de bouwsector. 

Extra service

Wij bedienen onze lezers graag. Daarom heeft Building Business nu deze nieuwe website speciaal over alles dat leeft in de bouw in het leven geroepen!

Zoals u van ons gewend bent, zullen wij sommige berichten gratis aanbieden. Maar de meeste berichten zijn alleen leesbaar voor onze abonnees. Heeft u een abonnement op Building Business, dan krijgt u de toegang tot Building Business Bouw er helemaal gratis, als extra service bij. Heeft u nog geen abonnement, maar wil u, net als 17.000 vakgenoten, ook graag dagelijks op de hoogte gehouden worden? Meld u dan snel aan. Met 1 abonnement leest uw hele bedrijf iedere dag Building Business én Building Business Bouw!

Het team van Building Business wenst u veel leesplezier!

Violet Laverman, hoofdredacteur



Reacties


Laatste nieuws