Blauwhoed start verkoop Compagnon in Amsterdam Noord

Blauwhoed is in Amsterdam Noord gestart met de verkoop van 24 woningen en appartementen in het project Compagnon. Kopers kunnen in de woningen verschillende, uitwisselbare woonconcepten realiseren voor dezelfde prijs. In co-creatie met geïnteresseerden zijn vier woonconcepten uitgewerkt, die aansluiten bij uiteenlopende woonbehoeften. Compagnon is één van de laatste projecten die gerealiseerd gaan worden in de populaire nieuwe woonwijk Elzenhagen. Blauwhoed realiseerde in Elzenhagen eerder al de projecten Villa Azul, Villa Verde en De Groene Habitat fase 1 tot en met 4.

Compagnon bestaat uit 20 drie- en vierlaagse woningen met tuin of terras en vier gelijkvloerse appartementen, elk met een eigen parkeerplaats. LEVS Architecten heeft voor de woningen vier woonconcepten uitgewerkt: de Tuinwoning, de Praktijkwoning, de Stadswoning en de Terraswoning. Deze woonconcepten zijn ontstaan in co-creatie met diverse geïnteresseerden door middel van uitgebreide enquêtes en een woon-workshop.

De woonconcepten zijn in bijna ieder bouwnummer volledig uitwisselbaar, voor dezelfde prijs. Kopers kunnen dus eerst hun favoriete bouwnummer in het plan kiezen en daarna een keuze maken voor één van de woonconcepten. Zo kan iedereen hier een huis vinden dat past bij zijn of haar levensstijl en gezinssamenstelling.

Compagnon is één van de laatste projecten die gerealiseerd gaan worden in Elzenhagen. Jeroen Stins, senior ontwikkelingsmanager bij Blauwhoed, vertelt: “Blauwhoed heeft in Elzenhagen eerder al de projecten Villa Azul, Villa Verde en De Groene Habitat fase 1 tot en met 4 ontwikkeld. We weten daarom goed wat mensen die hier willen wonen zoeken in een huis. Deze kennis hebben we gecombineerd met uitgebreid contact met geïnteresseerden. Zo is het ook in Compagnon weer gelukt om in co-creatie woningen te ontwikkelen waar mensen echt blij van worden.”

 


Reacties


Laatste nieuws