Welke gemeente gaat het best om met stedelijke ontwikkeling? Breng nu uw stem uit voor de Building Business Publieksprijs!

 

De Building Business Reputatie Monitor is een klinkend begrip in vastgoedland. Ieder jaar doet USP Marketing Consultancy diepgravend marktonderzoek naar de reputatie van bouwers, corporaties, ontwikkelaars en adviseurs in de branche. Het onderzoek stoelt op een wetenschappelijk model dat Cees van Riel, hoogleraar Corporate Communications aan de Erasmus Universiteit, ontwikkelde.

Building Business introduceert nu de Building Business Publieksprijs. Geen wetenschappelijk onderzoek, maar een peiling onder u, de lezer. Wie vindt u dat uitblinkt in de markt? Wie verdient een pluim of aanmoediging voor uitmuntend werk in moeilijke tijden? 16.000 lezers en abonnees van Building Business – allen vakgenoten uit de sector –  kunnen nu online hun stem uitbrengen. Ook zullen we deze vragen voorleggen aan het grootste zakelijke netwerk op LinkedIn, Vastgoed Nederland. Alleen al in de subgroep Projectontwikkelaars zijn zo’n 3000 professionals uit de branche actief. 

We trappen af met de Publieksprijs Stedelijke Ontwikkeling in Gemeenten. Welke gemeente wordt het meest gewaardeerd door projectontwikkelaars, architecten, corporaties en andere partijen die met gemeenten samenwerken in stedelijke ontwikkeling? Aan welke aspecten hecht de branche waarde in stedelijke ontwikkeling? 

Kortom: welke gemeente gaat het best om met stedelijke ontwikkeling?

Stem nu op de gemeente die u een toonaangevend rolmodel vindt! Help gemeenten een handvat of aanmoediging te geven door ze inzicht te bieden in uw waardering.

Om u te helpen bij uw keuze heeft de redactie van Building Business een lijst van de 50 grootste gemeentes opgesteld. U kunt een gemeente kiezen, het gebied van expertise van deze gemeente aangeven waarin die uitblinkt,  en een toonaangevend project noemen. De stemming staat drie weken open. Iedere week geven wij u een update van de actuele stand. Na drie weken wordt de stemming gesloten en reikt Building Business de Publieksprijs uit aan de gelukkige winnaar.

Meebeslissen? Klik HIER om uw stem uit te brengen!



Reacties


Laatste nieuws