Fakton samen met Reed Business in vastgoedopleidingen

Reed Business Academy, onderdeel van Reed Business, en Fakton financiële vastgoedregisseurs gaan samen bestaande en nieuwe financiële vastgoedopleidingen en -cursussen aanbieden. Tijdens de komende PROVADA op woensdag 9 juni 15:30 tekenen zij op de Fakton stand 1143 in hal 11 hun samenwerkingsovereenkomst.

Reed Business Academy en Fakton bieden onder het NOVAM label sinds vele jaren de cursussen ‘Rekenen op uw vastgoed' en ‘Rekenen met spreadsheets' succesvol aan. De afgelopen jaren zijn honderden vastgoedprofessionals opgeleid.

De economische situatie in de vastgoedmarkt vraagt echter om nieuwe vakkennis waarbij een gedegen beheersing van financiën en risicoanalyse een centrale positie inneemt. Naast de bestaande bieden de partijen ook twee nieuwe cursussen aan: ‘Business Case Development Duurzaamheid en Energie' en ‘Portfolio- en assetmanagement voor vastgoed'. Door de markt scherp in de gaten te houden, vindt een continue ontwikkeling van opleiding en cursussen plaats. Voor meer informatie zie: www.academyruimtelijkeontwikkeling.nl.

 



Reacties


Laatste nieuws