Tweede fase kantoor Van Oord opgeleverd

Op 17 juni werd in het bijzijn van de CEO Pieter van Oord, de 2e fase van het hoofdkantoor van de firma Van Oord opgeleverd. BOAG begeleidde eerder al de 1e fase, waarna ook de 2e fase volgde. Samen met OVG en met de bouwer Dura Vermeer is deze 2e fase succesvol binnen de planning en het budget gerealiseerd.

De uitbreiding heeft het gehele complex niet alleen vergroot, maar ook qua uitstraling een extra dimensie gegeven. Dit extra deel van 4000 m2 is verbonden middels een zelfdragende loopbrug van ruim 40 m. Hierdoor is een zeer indrukwekkende koppeling en zichtlijn ontstaan, die de entree van het nieuwe pand vormt en zowel de bezoeker als de gebruikers een fantastische beleving aan de Maas oplevert.

De uitbreiding biedt voornamelijk ruimte aan ca. 175 werkplekken, maar daarnaast ook een uitbreiding van het multifunctionele vergadercentrum. Tevens zal hier ook een "home of Heritage" van Van Oord worden gehuisvest. Middels deze uitbreiding wordt ook de parkeergarage onder het kantoor uitgebreid. In de aankomende maanden zal ook het resterende terrein als een fraai parkeerterrein worden ingericht.

BOAG heeft tijdens dit proces het projectmanagement voor Van Oord en OVG verzorgd vanaf de ontwerpfase en tijdens de uitvoering eveneens toezicht, op zowel de casco als interieur bouwwerkzaamheden.

 



Reacties


Laatste nieuws