Transformatie Nieuw Vredeveld Amstelveen

De transformatie van verzorgingshuiszorg Nieuw Vredeveld (gebouwd in 1985) naar zware zorg PG en Somatiek is afgerond. De 77 individuele appartementen (vooral het sanitair), zijn aangepast aan de eisen van deze tijd. De huiskamers PG zijn gegroepeerd rond verschillende belevingsruimten op de begane grond en zijn direct gekoppeld aan de besloten tuin. Onder meer door toepassing van dit "gelaagde concept" (appartement op de verdieping, huiskamer beneden) kon het pand met beperkte financiële middelen worden gemoderniseerd.

Met het aangepaste restaurant (frontcooking), de multi-inzetbare activiteitenruimten, de kapper en de pedicure is het samen met de aanleunwoningen en de nabijgelegen senioren appartementen een aantrekkelijk woon- zorgcentrum voor de gehele buurt geworden.

BOAG heeft vanaf het eerste initiatief (concept-ontwikkeling, PvE) in zogenaamd integraal projectmanagement het ontwerp tot en met directievoering en toezicht verzorgd. Het project is binnen het gestelde budget gerealiseerd. (advertorial)



Reacties


Laatste nieuws