Markthal van Provast valt in de prijzen op de MIPIM

Markthal Rotterdam, ontwikkeld door Provast, heeft de MIPIM 2015 Award in de categorie Best Shopping Centre gewonnen. Het vorig jaar geopende bijzondere winkel/woonobject was voor de MIPIM Awards in twee categorieën genomineerd. Dat waren Best Shopping Centre en Special Jury Award, die wordt uitgereikt aan het meest spraakmakende project. De bekendmaking vond plaats tijdens MIPIM Awards Ceremony in Cannes.

Provast Partner Hans de Jong: “Wij zijn buitengewoon trots dat de Markthal deze gerenommeerde mondiale prijs heeft binnengesleept. Zowel nationaal als internationaal is er veel belangstelling voor dit project. De consument heeft de Markthal omarmd en een nieuwe trend voor het aanbieden van versproducten is ingezet. De Markthal is een toonaangevend voorbeeld voor vele toekomstige ontwikkelingen op het gebied van food.”

MIPIM ontving 150 inschrijvingen uit 37 landen wereldwijd. De drie andere genomineerde projecten voor Best Shopping Centre waren: Beaugrenelle (Frankrijk), Riverside 66 (China) en The Breeze BSD City (Indonesië). 

 



Reacties


Laatste nieuws