Meld u aan voor de Thuisblijversborrel 2015!

De ‘Thuisblijversborrel tijdens de MIPIM’ komt er weer aan!. Op donderdag 12 maart aanstaande organiseert Vastgoedjournaal de inmiddels vijfde editie van de befaamde Thuisblijversborrel in Amsterdam. Elk jaar trekken veel vastgoedprofessionals richting de vastgoedbeurs MIPIM in Cannes, maar nog veel meer professionals blijven thuis wegens tijdgebrek of omdat hun prioriteiten gewoonweg in Nederland liggen.

Datum: donderdag 12 maart

Tijd: tussen 17.00 en 20.00 uur

Locatie: De Blauwe Engel, WTC Amsterdam, Strawinskylaan 143; 1077 XX (Zuidas). Volop parkeergelegenheid beschikbaar. Tevens zeer goed bereikbaar via het OV (uitstappen op NS Station Zuid)

Kosten? Gratis entree, maar de drankjes zijn voor eigen rekening. De hapjes worden door ons verzorgd. U dient zich echter wel vooraf aan te melden.

Hoe aanmelden? Stuur een mail met in het onderwerp ‘Thuisblijversborrel‘ naar info@vastgoedjournaal.nl Vermeld in uw mail ook met hoeveel personen u wenst te komen en de namen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging per mail dat u bent ingeschreven. Zonder voorregistratie is er helaas geen toegang mogelijk.

Graag tot de 12e maart!

Met vriendelijke groet,

Het team van Vastgoedjournaal.nl

Denise van Hoek
Charlotte Bijenveld
Roland Lund
John Kerkhoven
Rogier Hentenaar
Senne Hageman
Ruud Duivis
Violet Laverman
Fae Lucassen 
Rick Langedijk



Reacties


Laatste nieuws