Joost Meerman richt nieuw bureau, Meerman Advies, Visie voor Vastgoed, op

Op 1 september is Joost Meerman begonnen met een nieuw adviesbureau, Meerman Advies. Een onafhankelijk en modern adviesbureau dat zich tot doel stelt om op transparante en creatieve wijze leegstand op te lossen, vastgoed en gebieden duurzaam te transformeren en zorg te dragen voor synergie tussen gebruikers en vastgoed.

Joost Meerman: "Wij bieden maatwerkoplossingen voor elk gebouw en elke locatie. Wij kijken vanuit de (potentiele) behoefte in een gebied. Dit kan op regioniveau zijn maar ook op uitsluitend de betreffende locatie. Omgevingsanalyse, duurzame visie op invulling en exploitatie, onderzoek en realisatie van economische en ruimtelijke haalbaarheid, al deze zaken doen wij om ons doel te behalen: het (opnieuw) invullen van uw (leegstaand) vastgoed en/of uw grondpositie.

Wij kunnen de (her-) invulling van uw gebouw of gebied vanaf de eerste ideeën van concepten tot en met oplevering voor u verzorgen. Vanuit onze ervaring weten wij dat er regelmatig behoefte is aan ondersteuning of uitvoering van een deel van het proces, of een frisse kijk op een object dat in de loop van de tijd niet meer geschikt is voor het doel waarmee het in het verleden is verworven of gerealiseerd.

Wij hebben een aantal deeldiensten en producten vooraf ontwikkeld met het doel om efficiënt, maar vooral concreet en haalbaar, waarde toe te voegen aan gebouwen, gebieden en werk- en leefomgevingen. Dit is met name interessant voor partijen die zelf expertise in huis hebben om delen van projecten zelfstandig te doen.

"De opdrachtgevers van Meerman Advies zijn (semi-) overheden, zorgpartijen en ondernemers met (leegstaand) onroerend goed waarbij de toekomstige invulling niet helder is, of waar de pogingen om in de huidige staat te verkopen of verhuren niet succesvol is gebleken. Daarnaast zijn met een aantal beleggers gesprekken lopende om (delen van) portefeuilles te beoordelen op alternatieve aanwending en toekomstmogelijkheden.

Joost Meerman was ontwikkelmanager bij Aan de Stegge Roosendaal, onderdeel ASVB, en vervulde daarna een directierol bij VolkerWessels Bouw & Ontwikkeling West BV (Stam + de Koning Zwijndrecht)



Reacties


Laatste nieuws