U ontvangt vandaag voor het laatste de dagelijkse gratis nieuwsbrief. Maak gebruik van het overstap-abonnement en blijf ons ontvangen

De grootste gratis nieuwsdienst voor de vastgoedsector gaat veranderen. Door de sterke groei van onze organisatie is het dagelijks gratis verstrekken van de nieuwsbrief te tijdrovend aan het worden. Wij gaan al onze energie steken in de abonnee-diensten. Inmiddels zijn reeds 1000-den bedrijven betaald lid en deze bedrijven verdienen onze volledige aandacht.

Ook zullen wij de komende maanden diverse nieuwe diensten lanceren zoals het product Vastgoedopdrachten. De abonnees kunnen direct inzage krijgen in welke opdrachten bedrijven hebben te vergeven, zoals taxatie-opdrachten, bemiddelingsopdrachten, transporten bij notarissen die nodig zijn, enzovoort.

Blijf de dagelijkse nieuwsbrief ontvangen door gebruik te maken van het overstap-abonnement. U kunt het eerste jaar met 50% korting lid worden, uw onderneming betaalt dan slechts 177,50 euro excl BTW.

Stuur de ACTIECODE: VJ-ABO2014 naar info@vastgoedjournaal.nl en blijf 24-7 op de hoogte van het vastgoednieuws en krijg tevens toegang tot de gehele website en onze prijswinnende databanken.



Reacties


Laatste nieuws