Ruud Jansen neemt functie over van Fred de Gier bij BOAG

Vanaf maart 2014 heeft Ruud Jansen de functie van unitmanager onderwijs bij BOAG Advies en Management overgenomen van Fred de Gier. Fred heeft in de afgelopen jaren succesvol de unit onderwijs aangestuurd en uitgebouwd, maar wil zich de resterende periode tot aan zijn pensionering concentreren in zijn rol als senior adviseur. 

Met Ruud Jansen, adviseur en voormalig facilitair directeur van ROC Eindhoven, zijn wij erin geslaagd een ervaren adviseur op het gebied van vastgoed- en facilitaire vraagstukken binnen te halen in het brede werkveld van VO, MBO alsook HBO. Iemand met onderwijservaring en een duidelijke visie op de relatie onderwijs en huisvesting. 

Er staat veel te gebeuren in het onderwijs. De landelijke tendens van teruglopende leerlingenaanwas verhoogt de behoefte aan kosten-beheersing, strategische huisvestingsvisie en ruimtebehoefteplanning. Met behulp van beproefde modellen en methodieken ondersteunen wij u bij het realiseren van uw toekomst plannen. Wij combineren een heldere visie op de toekomst van het onderwijs met een jarenlange ervaring in huisvestingsvraagstukken en facilitaire advisering.          

Zo is de decentralisatie van het buitenonderhoud in het PO een ingrijpend proces voor gemeenten en onderwijsinstellingen. Bezuinigingen in het onderwijs maken kostenbeheersing noodzakelijk waarbij de focus ligt op betere facilitaire dienstverlening tegen lagere kosten. 

Wij verwachten een extra investeringsimpuls in het onderwijs mede in het licht van de maatschappelijke discussie over de kwaliteit van onderwijshuisvesting. Zo kunnen we met de bundeling van onze ervaring in het VO-veld en onze onderhoudsexpertise organisaties in het PO ondersteunen om te komen tot toekomstbestendige en betaalbare huisvesting. 

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor het opstellen van Programma’s van Eisen voor renovatie of nieuwbouw, het voeren van projectmanagement en het begeleiden van de bouw. Graag komt Ruud bij u langs om zijn ervaring en visie in maatschappelijk vastgoed met u te delen.



Reacties


Laatste nieuws