AOS Studley breidt uit met drie medewerkers

AOS Studley, een onafhankelijk internationaal advies- en projectmanagement bureau op het gebied van huisvesting en facilitair management, heeft vanwege de groei in de dienstverlening drie nieuwe medewerkers aangesteld.

Marhinde Verkerk (28) combineert haar topsport carrière als wereldkampioene en olympisch kandidate judo voor de spelen in Rio met haar maatschappelijke carrière. Marhinde is afgestudeerd aan de Willem de Koning academie als Bachelor in interieurarchitectuur en combineert bij AOS Studley als design consultant haar passie voor topsport met het ontwerpen van nieuwe werkomgevingen. Zij is met name geïnteresseerd in de lessen die ‘topsport’ te bieden heeft voor het creëren van een high performance werkomgeving.  

Leonoor Vesseur (27) won in 2009 de Bouwkunde Afstudeerprijs van de Hanze Hogeschool in Groningen. Daarna studeerde zij Bouwkunde aan de TU Delft en behaalde zij een Master in Architectuur met als specialisatie duurzaamheid. Na haar studie deed Leonoor in diverse bouwkundige en architectuur stages ruime ervaring op. Voor haar komst naar AOS Studley werkte zij als grafisch vormgever bij Grapedistrict te Amsterdam. Ook Leonoor is een verdere versterking van het Workplace Design team.  

Marjolein van Esch (27) behaalde na een studie Facility Management een Bachelor in Architectuur aan dezelfde universiteit. Tijdens haar stage voerde Marjolein bij woningcorporatie SOR te Rotterdam verschillende onderzoeken uit op het gebied van stedelijke huisvestingsprojecten. Daarna werkte zij o.a. in een management traineeship op het Shared Service Centre van CRH Europe en als projectmanager bij Company Tesuji. Marjolein gaat als consultant aan de slag in FM Consulting & de projectorganisatie van AOS Studley.    



Reacties


Laatste nieuws