Friso de Jong wordt adjunct directeur Borgvast

Per 2 januari 2014 is Friso de Jong het team van projectontwikkelaar Borgvast B.V. komen versterken. De Jong zal zich vooral bezighouden met het ontwikkelen van projecten en het verder stroomlijnen van de organisatie. Borgvast b.v. werkt voornamelijk in opdracht van gemeenten, woningbouwcorporaties, beleggers en vastgoedbedrijven op het gebied van ruimtelijke ordening, huisvesting en vastgoed. Dankzij het groeien van de orderportefeuille, de aantrekkende markt en de positieve economische vooruitzichten was een versterking van het management team van Borgvast noodzakelijk.

Na zijn HBO-opleiding aan het IVA te Driebergen heeft De Jong (32 jaar) het bachelorsdiploma in marketing en management behaald aan de Northwood University in Midland, Michigan (VS). Vervolgens is hij afgestudeerd in Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Friso de Jong heeft de afgelopen jaren zijn sporen verdiend in de vastgoedbranche, waarbij hij in diverse functies ervaring opdeed bij een Top-3 vastgoedfinancier. De afgelopen jaren legde hij zich toe op het herstructureren van projectfinancieringen in Nederland en Duitsland. Bij Borgvast zal Friso de Jong de functie van adjunct-directeur gaan vervullen. 

Als landelijk opererende vastgoedonderneming houdt Borgvast zich primair bezig met projecten op het gebied van ruimtelijke ordening, huisvesting en vastgoed. Waarbij de voorkeur wordt gegeven aan een efficiënte samenwerkingsmodule, hoewel Borgvast ook in staat is volledig zelfstandig projecten voor eigen rekening en risico te ontwikkelen en uit te voeren. Borgvast creëert waarde in vastgoed door de betekenis van het gebied en de eindgebruiker centraal te stellen in de opgave.



Reacties


Laatste nieuws