Wisseling van de wacht in Neprom-bestuur

Jaco Meuwissen (3W New Development), Patrick Joosen (Bouwfonds Ontwikkeling) en Jan van Barneveld (De Alliantie) treden toe tot het bestuur van de Neprom, de vereniging van professionele projectontwikkelaars. De drie nieuwe bestuursleden zijn de opvolgers van Rob de Jong (Leyten), Stefan Schuwer (Ymere) en Friso de Zeeuw (Bouwfonds Ontwikkeling).

Jaco Meuwissen is directeur/aandeelhouder van 3W New Development, gevestigd in Maastricht. 3W richt zich op het herontwikkelen en herpositioneren van (winkel)vastgoed. Met een betrokken en ervaren team werken zij aan de vraagstukken van vandaag en morgen. 

Patrick Joosen is directeur Bouwfonds Ontwikkeling regio midden. Bouwfonds Ontwikkeling, marktleider in de woningontwikkeling,  is onderdeel van de Rabo Vastgoedgroep. Patrick Joosen is sinds 2003 verbonden aan de Rabo Vastgoedgroep. 

Jan van Barneveld is directeur van De Alliantie Ontwikkeling, onderdeel van corporatie De Alliantie. Met vijftig medewerkers realiseert De Alliantie Ontwikkeling een jaarlijkse productie van circa 1.500 nieuwbouwwoningen in de regio’s Amsterdam, Almere, Gooi en Vechtstreek en Amersfoort. 

Het bestuur van de Neprom bestaat verder uit de volgende personen: Wienke Bodewes (voorzitter, Amvest), Bart van Breukelen (Synchroon) en Ton Hillen (Heijmans Vastgoed).



Reacties


Laatste nieuws