Syntrus Achmea verkoopt bijna 90 appartementen in Den Bosch

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens haar opdrachtgever een appartementencomplex bestaande uit 88 appartementen en 18 garages gelegen te ’s-Hertogenbosch verkocht aan een particuliere belegger. ABC Beleggingen, onderdeel van de ABC Vastgoed Groep heeft namens Syntrus Achmea de complexgewijze dispositie begeleid, door middel van een exclusief en besloten gestructureerd verkoopproces, waarvoor een beperkt aantal marktpartijen is uitgenodigd.

Drs. Vincent R. Walland van ABC Beleggingen: ‘Wij merken een sterk groeiende belangstelling bij zowel binnenlandse als buitenlandse beleggers voor beleggingsportefeuilles in het woningsegment in Nederland. Een opwaartse prijsdruk is duidelijk waarneembaar op de woningbeleggersmarkt en dankzij de recent ingevoerde huurverhogingsmethodiek (inflatievolgend en inkomensafhankelijk) bieden woningen een stabiel en interessant direct rendement met een –in tegenstelling tot andere vastgoedsegmenten–  tamelijk risicoarm karakter.

ABC Beleggingen, in het buitenland opererend onder de naam ABC Capital, is toonaangevend op het gebied van gestructureerde en transparante dispositieprocessen van residentiële vastgoedportefeuilles. ABC Beleggingen heeft eveneens recentelijk namens één van haar opdrachtgevers een volumineuze woningportefeuille (circa 950 eenheden) gestructureerd en verkocht, waarbij de eigendomsoverdracht onlangs heeft plaatsgevonden. 



Reacties


Laatste nieuws