De Vastgoedinrichter en Property Upgrade slaan handen ineen

De Vastgoedinrichter en Property Upgrade hebben onlangs een fusieovereenkomst bereikt. Vanaf 1 december gaan beide bedrijven onder de naam SKEPP design+build de hardnekkige kantoorleegstand in Nederland te lijf. “We gaan samen verder met het creëren van energieke kantooromgevingen waar mensen graag willen zijn”, aldus Jan Brink (De Vastgoedinrichter) en Mattijs Kaak (Property Upgrade).

De Vastgoedinrichter uit het Twentse Albergen en het Amsterdamse Property Upgrade werken al lange tijd samen. De focus ligt daarbij op de herontwikkeling en inrichting van kantoorpanden zodat ze weer aantrekkelijk worden voor huurders.   

Voordelen

Volgens Brink en Kaak levert de samensmelting een aantal voordelen op. “Buiten het feit dat de bedrijven complementair aan elkaar zijn, hebben vastgoedeigenaren nu één loket waar ze terechtkunnen voor alles wat te maken heeft met het voorkomen van leegstand”, legt Brink uit. Kaak vult aan:  “Of het nu gaat om het inrichten, verbouwen of vermarkten van kantoorpanden, we kiezen in deze veranderende kantoormarkt voor een creatieve totaalbenadering, waardoor beleggers succesvol ondernemen met hun vastgoedobject en huurders in een inspirerende omgeving komen te werken.”

Succesvolle kantoorconcepten

Een voorbeeld van een succesvol kantoorconcept dat op dit moment door SKEPP over Nederland wordt uitgerold is Het Nieuwe Kantoor: de ultieme werkomgeving voor flexwerkers, starters, gevestigde bedrijven en multinationals. Brink: “Het Nieuwe Kantoor is een inspirerende omgeving met energieke werkplekken, vergader- en kantoorruimte en veel uiteenlopende diensten.  Het laagdrempelige karakter, de eigentijdse vormgeving en de mogelijkheid tot netwerken en zaken doen maken dat elke onderneming zich snel thuis voelt in dit open kantoorconcept. Andere nieuwe concepten die we verder uitrollen zijn BounceSpace en OVvice.”

FD Gazellen Awards 2013

Met de fusie komt voor Property Upgrade een einde aan een bewogen week. Het bedrijf werd donderdag nog uitgeroepen tot een van de snelst groeiende kleine ondernemingen van Noord-Holland. Dit gebeurde tijdens de FD Gazellen Awards 2013, waar het als derde op het podium stond.



Reacties


Laatste nieuws