Halt vestigt hoofdkantoor in Utrecht

Stichting Halt verhuist haar hoofdkantoor van Leiden naar Utrecht. Het Utrecht Investment Agency (UIA) ondersteunde de stichting bij het vinden van een kantoorpand. Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. trad  in collegiale samenwerking met Jones Lang LaSalle op namens de verhuurder, Urban Interest. 

De 25 medewerkers van stichting Halt nemen per 16 december 2013 hun intrek in het kantoorpand ‘Piet van Dommelenhuis’ gelegen aan de Churchilllaan 11 in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Het pand is bijna volledig gerenoveerd en voldoet aan de kwaliteitseisen die de stichting stelt. Stichting Halt huurt meer dan 400 m2 kantoorruimte.

Voor betere bereikbaarheid

“Door naar het midden van Nederland te verhuizen, is het voor onze medewerkers eenvoudiger om de verschillende regio’s te bereiken”, zegt Arina Kruithof, directeur van Halt. “Daarnaast is het voor medewerkers uit de regio’s makkelijker om voor een bijeenkomst naar het hoofdkantoor te komen. Het UIA begeleidde ons onder meer door het uitvoeren van een marktverkenning en een lijst met geschikte panden te maken. Het UIA heeft ons op een plezierige, deskundige en onafhankelijke wijze geholpen.” 

“We zijn er trots op dat het UIA de stichting Halt mocht begeleiden bij het vinden van een representatieve kantoorlocatie in Utrecht”, zegt Menno F. de la Vienne, directeur van het Utrecht Investment Agency. “De komst van Halt bewijst de kracht van de stad Utrecht als vitale vestigingslocatie in het hart van Nederland.”



Reacties


Laatste nieuws