Gestroomlijnde grondlogistiek en transparante oplossingen: Braam Grondlogistiek & General Contracting

Met Braam Grondlogistiek en General Contracting geeft René Braam een succesvol vervolg aan zijn eerdere activiteiten met BK Grondlogistiek. Hij beschikt over een jarenlange expertise in opdracht van grote en middelgrote partijen, waaronder BAM, Heymans, Boskalis, CRH, Dura Vermeer en Haven Amsterdam. Het nieuwe bedrijf is perfect afgestemd op deze tijd: duurzaamheid, efficiëntie en innovatieve oplossingen spelen de hoofdrol. Braam staat voor gestroomlijnde grondlogistiek en totaaloplossingen bij het slopen, saneren en bouw- of woonrijpmaken van projecten tegen concurrerende tarieven. Onder het motto: ‘Reken op Braam’!

(ADVERTORIAL)

Het team van Braam heeft uitgebreide ervaring in de advisering en uitvoering van projecten in bodem en bouw. Met als specialismen: saneren, terreinverharding, bouwstoffen en sloopprojecten. “Braam Grondlogistiek verhandelt primaire en secundaire bouwstoffen voor de bouw en grond, weg- en waterbouw sector”, verduidelijkt René Braam. “Het verzorgen van recycling op onze eigen terreinen, inclusief de op- en overslag van nat naar droog en een BGW2-locatie, ondersteunt deze activiteiten en maakt onze concurrentiepositie extra sterk.”

Braam General Contracting realiseert uiteenlopende projecten: van onderzoek via ontwerp tot en met uitvoering. “Zo hebben wij onlangs de Arena Towers in Amsterdam Zuidoost gestript en gereed gemaakt voor een nieuwe hotelbestemming.” 

Grondlogistiek: ‘grondige’ kennis onmisbaar

Braam: “Goed onderzoek en advies, gebaseerd op ‘grondige’ kennis, is onmisbaar om te bepalen hoe beschikbare bodem optimaal kan worden benut. De voordeligste oplossing ligt vaak niet voor de hand. Met inzet, creativiteit en kennis van zaken garanderen wij opdrachtgevers in 90% van de gevallen een oplossing die aanzienlijke besparingen biedt. Wij beschikken over diverse overslaglocaties voor tijdelijke opslag van grond en minerale afvalstoffen van alle milieu- en civieltechnische kwaliteiten. Op onze hergebruiklocaties maken wij gebruik van innovatieve scheidingsinstallaties, zeven en transportbanden en van de allerlaatste technieken. Onze locaties zijn gunstig gelegen voor verder transport over water of weg.” 

Hergebruik en certificatie

De ontwikkeling van hergebruiklocaties gebeurt bij Braam in eigen beheer. Daarmee wordt de markt gefaciliteerd bij het 100% hergebruiken van recyclebare afvalstromen Braam is BRL 9335 gecertificeerd en daardoor in staat om ongekeurde partijen grond in te nemen en samen te voegen. Na de uitkeuring geven wij een grondbewijs af, waarna de grond herbruikbaar is. Bij grote partijen grond kunnen de onderzoekskosten tot wel 30% worden gereduceerd. 

Geld besparen op grond en reststromen?

Dat kan! Braam Grondlogistiek accepteert grond en reststromen op eigen locaties. Ook beschikt Braam over een eigen BGW2-locatie. Hier kunnen we grond verwerken die anders naar de grondreiniger zou moeten.  Heeft u een partij grond met of zonder onderzoeksrapportage/partijkeuring? Naar Braam voor:

• de inname van vrijkomende producten (bouw, sloop, grond en bagger);

• de levering van producten bouw en civiele werken. 

Efficiënt slopen, saneren of herbestemmen?

Natuurlijk. Braam General Contracting biedt totaaloplossingen, van asbestinventarisatie tot totaalsloop. En steeds vaker: strippen en gereedmaken voor herbestemming. Gestroomlijnd en efficiënt, met gegarandeerd eindresultaat. Van leeg kantoor naar verhuurd vastgoed? Naar Braam voor:

• de uitvoering van projecten, al dan niet risicodragend

• complete trajecten van initiatieffase tot en met oplevering; voor een vaste prijs;

• de verknoping van waardevolle netwerken, om zo samen door te groeien.

 

Gegevens Braam:

W: www.braamgc.nl F: https://www.facebook.com/braamgrondlogistiek  

M. info@braamgc.nl

Adres: Parallelweg 2, 1948 NM Beverwijk. Tel. 088-4005300.

 

 



Reacties


Laatste nieuws