Jubileumeditie PROVADA: 'Make it happen, make it real'

De jubileumeditie van vastgoedbeurs PROVADA in 2014 draagt het thema ‘Make it happen, make it real’. De 10e editie van Europa’s tweede vastgoedbeurs wordt gehouden op 3, 4 en 5 juni 2014 in de Amsterdam RAI. Voor de jubileumeditie is nu al veel belangstelling uit binnen- èn buitenland. Gerenommeerde vastgoedpartijen uit Nederland hebben hun deelname weer vastgelegd en nieuwe bedrijven kondigen hun komst aan. Daarnaast tonen steeds meer buitenlandse ondernemingen interesse in PROVADA.

Flip Kerkhoven (algemeen directeur): “Er zijn diverse buitenlandse partijen die interessant zijn voor onze bestaande, voornamelijk Nederlandse, standhouders. Met enkele daarvan zijn we daarom in gesprek over een mogelijke bijdrage komend jaar.”

Uiteraard zal PROVADA zich voornamelijk blijven richten op de nationale markt, maar gezien de vele internationale activiteiten van haar achterban, staat de beurs zeker open voor vooraf geselecteerde buitenlandse partijen. “Eventuele buitenlandse deelnemers zullen een directe toegevoegde waarde moeten hebben voor onze doelgroep. Om hierin de juiste stappen te nemen, stellen we momenteel een internationale adviesgroep samen”, aldus Kerkhoven.

PROVADA, hèt platform voor de Nederlandse vastgoedbranche, is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de op een na grootste beurs van Europa. Op de beursvloer bestaat een gezonde mix van overheid, commerciële partijen en particulieren. “We hebben elkaar nodig. Samenwerken is een must, juist in deze tijden”, besluit directeur Kerkhoven.



Reacties


Laatste nieuws