Boekel De Nerée en Vastgoedjournaal.nl gaan samenwerken

De lezers van Vastgoedjournaal.nl kunnen zich begin september verheugen op een nieuwe redactionele samenwerking met Boekel De Nerée, advocaten en notarissen. Elke week verschijnt op Vastgoedjournaal.nl een column van de hand van een van de Real Estate partners van Boekel De Nerée over de laatste ontwikkelingen op zijn of haar vakgebied. Bovendien delen deze experts tips en adviezen die interessant kunnen zijn voor onze achterban.

De abonnees van Vastgoedjournaal.nl worden dus als eerste op de hoogte gebracht van alles wat interessant of opmerkelijk is op het gebied van allerlei vastgoedgerelateerde onderwerpen, maar ook zullen gerechtelijke uitspraken worden geduid. Columns die de echte vastgoedprofessional niet mag missen!

John Kerkhoven, uitgever van Vastgoedjournaal: “We zijn vereerd dat het gerenommeerde kantoor Boekel De Nerée voor Vastgoedjournaal heeft gekozen. Het feit dat gespecialiseerde juristen hun vakkennis met ons willen delen, betekent dat wij onze abonnees van heel specifieke informatie kunnen voorzien die hen weer helpt bij hun dagelijkse werkzaamheden.”

Wendela Raas MRICS, praktijkgroepvoorzitter Real Estate, Boekel De Neree: “De ontwikkelingen van ons vak en de markt gaan snel en de complexiteit in het huidige vastgoedtijdperk neemt toe. Vanuit deze dynamiek staan onze Real Estate experts cliënten bij met op maat gemaakte oplossingen en innovatieve juridische constructies voor het investeren in, ontwikkelen, financieren en beheren van vastgoed. We zijn verheugd dat Vastgoedjournaal.nl ons het platform biedt waarmee we onze aanpak en kennis kunnen delen met een nog groter publiek.”  



Reacties


Laatste nieuws