Meld u aan voor de gratis workshop Storytelling

Energiesprong organiseert 13, 14 of 17 juni de workshop Storytelling. Deze workshop wordt speciaal georganiseerd voor deelnemers aan de Marktplaats Energieneutrale Kantoorrenovatie en is met name bedoeld voor mensen die klantcontacten hebben. Deelname is gratis maar haast u: de sluitingsdatum is 8 juni.

De Marktplaats Energieneutrale Kantoorrenovatie is een plek waar vraag en aanbod elkaar (gaan) tegenkomen. Eigenaren van kantoren, gebruikers, aanbieders, financiers, makelaars; iedereen die zich verbindt aan energieneutrale kantoren. Met oog voor wat ons bindt, om energie bij elkaar los te maken om fossiele energie overbodig te maken. Zonder de verschillende belangen uit te vlakken. Dit gaat niet over of het kan maar hoewe het gaan doen. Dat betekent minder over de techniek praten en meer over wat ons drijft, wat ons bezig houdt, wie onze gesprekspartners zijn, hoe het proces loopt en hoe we het gefinancierd krijgen. Samenwerken begint bij jezelf.

Daarom organiseert Energiesprong de workshop Storytelling en begeleidt je in enkele stappen en oefeningen naar je eigen story waarin je kort en helder laat zien wie je bent en waarom je de dingen doet die je doet. Op zoek naar de kern en dat wat jou onderscheidt van anderen, zijn voer voor een middag Storytelling. Maak kennis met de kracht van je eigen verhaal en gebruik dat om contact te maken met andere mensen, al dan niet op zakelijke basis.

Aanmelden

Deelname is zoals gezegd kosteloos maar inschrijving is wel vereist. De workshop duurt één middag. Er zijn verschillende data om de workshop te volgen: 13, 14 of 17 juni gehouden bij Trainspot in Utrecht. Lunch vanaf 12.30 uur, het programma duurt van 13.-00-17.00 uur.

Schrijf je hier uiterlijk 7 juni in voor de workshop Storytelling.



Reacties


Laatste nieuws