Amvest Investment Management verwerft appartementen in Utrecht

Onlangs is appartementencomplex Bouquet opgeleverd aan Amvest Investment Management. De 32 luxe appartementen worden opgenomen in het Amvest Residential Core fund (ARC Fund). Het kleinschalige appartementencomplex ligt aan de Droomtuinlaan in de Utrechtse wijk Vleuterweide. Bij oplevering waren praktisch alle woningen verhuurd.

Appartementencomplex Bouquet is een ontwikkeling van Amvest Development. Het is een bijzonder duurzaam en energiezuinig gebouw met een A++-energielabel. Tevens heeft het complex een verklaring WoonKeur ontvangen. Dit betekent dat Bouquet voldoet aan strenge eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en levensloopbestendigheid.

Wim Wensing, directeur Amvest Investment Management: ”Deze aankoop isin lijn met de investeringsstrategie van het ARC Fund om duurzame woningen in het middeldure huursegment in de economische groeiregio’s van Nederland toe te voegen aan het fonds”. Het ARC Fund omvat een kwalitatief hoogwaardige woningportefeuille. De gemiddelde leeftijd van de woningen is acht jaar en ze hebben gemiddeld een A-energielabel. Het fonds combineert een laag risico met een stabiel rendement. Het ARC Fund staat open voor nieuwe investeerders.



Reacties


Laatste nieuws